Συγκρίνετε τις τιμές των Super Markets από το σπίτι σας!

logo_shopnsave.gif

Το ShopnSave.gr σας δίνει εύκολα και γρήγορα τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις τιμές των Super Markets από το σπίτι σας! Αυτή τη στιγμή, τα super markets που μπορείτε να συγκρίνετε είναι τα ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Carrefour, Γαλαξίας, Βερόπουλος, Μασούτης και LIDL.


Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται αυτόματα οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο Supermarket για να δείτε τις τιμές μόνο από αυτό το Supermarket καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς! Παράλληλα, τόσο στο πρωτοσέλιδο, όσο και στις εσωτερικές σελίδες κάποιας κατηγορίας, θα βλέπετε με μια ματιά σε ποια προϊόντα εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.


Μην ξεχνάτε επίσης, να επισκέπτεστε τον τομέα “Οι καλύτερες προσφορές της αγοράς” όπου και εκεί βλέπετε σε καθημερινή βάση τις σημαντικότερες προσφορές της ημέρας. Οι προσφορές αυτές ανακαλύπτονται από τους κατασκόπους του ShopnSave.gr χωρίς δελτία τύπου και διαφημιστικά φυλλάδια από τα Supermarkets.


Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε, να εκτυπώσετε τη λίστα αγορών και να τη χρησιμοποιήσετε στην επίσκεψη σας σε κάποιο supermarket.

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...